• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter

И паметни и бесплатни!

Posted on December/21/2010 | Categories: Videos 1 Comment


Само со Vip Постпејд, добивате Smart телефон со Android™ платформа за 0 денари! Користете ги локално развиените македонски Android™ апликации и дознајте каде е најблискиот банкомат, каде е најдобрата забава во градот или во која зона за паркирање се наоѓате, за да извршите уплата со само еден клик. Одберете некој од најновите модели Smart телефони – HTC Wildfire, LG Swift или ZTE Racer за 0 денари, и зборувајте за 0 ден. со цела Vip мрежа, засекогаш! Повеќе: vip.mk

Did you like this? Share it:

One Response so far.

  1. MetalRulz021 says:

    what the fu*k? in Serbias vip network this phone costs 200 euro!

*


-->