• RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter

Această metodă vă va reseta telefonul la setările din fabrică fără să fie nevoie ca telefonul să fie pornit.Folosiți-o în cazul în care ați uitat codul, parola, pin-ul sau modelul de deblocare a ecranului, dacă ați blocat contul de Google (prea multe încercări de introducere a modelului) sau dacă aveți diverse probleme cu software-ul telefonului.

Acestă metodă nu vă va face upgrade sau downgrade la versiunea de firmware a telefonului și nu-l va decoda de pe rețeaua pe care este codat. Această metodă nu va reseta codul pin al cartelei sim. Dacă aveti ROOT pe telefon acestă metodă nu-l va dezinstala.

Urmariți-ne și pe Facebook:https://www.facebook.com/phoneguru2000?ref=hl

Site oficial:http://www.phoneguru.ro/

Atenție! Faci acest lucru pe riscul tău! Scoate-ți cartela sim si cardul de memorie din telefon înainte de a-l reseta. Toate datele personale din telefon (contacte,poze,mesaje,aplicații,jocuri,fișiere) vor fii șterse! Te rugăm,daca poți, fă un backup înainte!

Did you like this? Share it:

16 Responses so far.

 1. Diana 22 says:

  Nu pot finaliza aceasta metoda fiinca butonul on/off imi este defect. Ce pot face?

 2. Relu Tobescu says:

  salut mă poți ajuta am un HTC am uitat codul de deblocare

 3. Marius CONSTANTIN says:

  Salutare, am urmat pasii si am intampinat o problema dupa ce dau factory reset si reboot system now , imi apare iar meniul de recovery. Indiferent ce fac imi revine tot la acel meniu. Se poate remedia cumva aceasta problema ?

 4. DASAEV RPG says:

  Nu merge, nu imi apare Android system recovery.

 5. DEIMAN0009 says:

  Salut am acelasi UN. ORANGE YUMO, cum pot face sa il resetez!

 6. Michael Torres says:

  no funciona

 7. Alexandra kirra says:

  am același telefon

 8. Mihaela Burlacu says:

  Bună am un Samsung a 5 din gresiala am șters ceva fișiere ce se ocupa cu programele importante de funcționare al telefonului, nu mai funcționa corect deci am dat restart de fabrica însă a apărut în loc de opțiunile respective de revenire la set de fabrica mi-a apărut logoul și apoi niște dungulițe pana a dispărut logoul și a rămas tot ecranul dungulițe, sfat va rog Cum pot recupera și al face sa revină la normal ,o so lutie va rog, mulțumesc .

 9. Alex Silviu says:

  Android system recovery <3e>
  ORO_RO_P892D30V8.5 test keys
  Volumeup/down to move highlight;enter button to select

 10. Alex Silviu says:

  salut am urmat pasii pe care ne-ai aratat dar tot nu merge.poti sa imi spui o cale sa reusesc sa il aprind din nou telefonul?

 11. Sebi Bs says:

  eu orange rono seamana cu orange tado

 12. Georgii says:

  Buna , am si eu Orange Rono si am pus o parola pe care am uitat-o , am contul google dar imi poti explica mai bine cum salvez toate datele? Nu vreau sa se stearga nimic..

 13. Brujo Brujo says:

  salut, am o problema cu un orange roya, am instalat o aplicatie si incercand sa o desinstalez nu stiu ce sa intamplat, dupa ce sa desinstalat aplicatia mia cerut sa actualizez androidul, nu am putut sa-l actualizez, in scgimb imi da ma lasa sa pornesc telefonul ,dar imi da eroare , deci nu merge nici o aplicatie , imi intra mereu un mesaj ,eroare de google play,eroare de android etc…. , ma poate ajuta cineva?

 14. VlaDuTu says:

  Am un Sony Xperia C5303 si nu merge metoda cu restore nush de ce am incercat toate butoanele. Sora mea mai mica a tastat modelul de 20 de ori gresit si imi apare o intrebare Care este locul Nasterii tale dar eu nu mai tin minte ce am scris pentru ca il am de vreo 5 ani!!!! Ce sa fac?!

 15. Lung Liviu says:

  Buna am un orange gova si mi sa blocat ecranu a ramas aprins si el vibreaza intruna nu stiu ce sai fac va rog ajutor

 16. TheJ0K3R says:

  salut am un ZTE si cand il pornesc se incarca videoclipu ala care il are fiecare telefon si tot apare . Ce pot sa fac cu el?

*


-->