• RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter

ZTE Blade III – Unboxing & Review [HD] [M]

Posted on June/17/2017 | Categories: Videos 3 Comments

ⓢⓤⓑⓢⓒⓡⓘⓑⓔ

*Void Assault*
Public TS3 Server: http://voidassault.com

http://facebook.com/kockatvchannel

Did you like this? Share it:
Tags: , , ,

3 Responses so far.

 1. Demonkiraly says:

  Estére rakd mindig repülőgépes üzemóda ha nem vársz semmi hívást, mert akkor nem fogja leszívni annyira az aksit egy éjszaka alatt. 
  Nekem pl ha berakom repülőgépes módba egy éjszakára akkor kb. 1%-ot megy le az akksi ha meg nem rakom be akkor vagy hogy 15%-ot is képes.

 2. Black Channel says:

  17:20 környékén.
  Én a Ace-emet már agyon törtem rendszer ügyileg és azt kell hogy mondjam most találtam meg az igazit. 2.3.7 es de a optimus nexust használja ami 4.3 mas kinézetet és GYORSASÁGOT ad neki. volt már a telefonomon 4.2.2 az is akasztotta pár nap után volt a gyári az húzta a legtovább(garancia miatt) és kín szenvedés volt vele dolgozni. a te telefonodra is biztos írtak jobb rendszereket de ameddig friss cucc addig nincs vele gond de 1 idő mulva te is a hajadat tépnéd.
  1 ghz-es a proci de 2 magos? az enyébmen 1 magos 832mhz-s muzsikál és most ami rendszer fut rajta semmi akadás nincs. akármit csinálok akár hogy a rammal se kell foglalkoznom semmivel. eddig ez volt a legfaszántosabb rendszer és nem is hiszem h keresek újat. annó enyém is 30 körül volt(2 éve) és már megérett a cserére remélem a te telefonod is legalább 2-3 évet ki fog birni. Sok sikert hozzá

 3. YouTube ◢◤ ReWinDee (Official) says:

  nekem még minig a sima ZTE BLADE van az első tag XDD

*


-->